S.C. SSD GRUP S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


    S.C. SSD GRUP S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. SSD GRUP S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. 


    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. SSD GRUP S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Pentru a putea livra comenzile plasate pe site-ul nostru doar informatiile necesare acestui scop vor fi furnizate firmelor de curierat: Fan Courier sau GLS. Pentru a oferi posibilitatea de plata cu cardul, informatiile comenzilor respective vor fi transmise catre MobilPay sau Libra Bank. Toate aceste companii sunt inscrise in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. Nici o alta companie terta nu mai are acces la informatiile transmise prin site-ul nostru.

        Pe langa datele necesare legate de facturare si livrare platforma noastra poate colecta si alte tipuri de date: 

    Pentru imbunatatirea serviciilor noastre: Adrese IP, Browser, Sistem de operare

    Folosim cookie-uri de la companiile: Doubleclick, Google, Facebook, Hotjar

    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare cu privire la datele cu caracter personal prelucrate, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti sau sa va retrageti consintamantul asupra prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
    *Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact [at] corai.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei sau autoritatii nationale de protectie a datelor si dreptul la portabilitatea datelor.

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

    S.C. SSD GRUP S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

    Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia S.C. SSD GRUP S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

Meniu